KUKA OLEN?

Olen Eija Kilpi, työnohjaaja, rentoutushoitaja, lyhytterapeutti ja äiti.

Olen opiskellut työ- ja organisaatiopsykologiaa, kognitiivista lyhytterapiaa sekä voimavarakeskeistä työnohjausta, koska ihmiset kiinnostavat minua yhdessä ja erikseen.

”Tässä pieni intro äidistä:

Jos joku osaa kuunnella niin se on äiti. Hän on aina positiivinen, mutta älä herran jestas aloita keskustelua, kun hän on nälkäinen ja väsynyt. Siitä ei seuraa muu kuin kolmas maailmansota.

Äiti on aika pehmo ja helposti taivuteltavissa ainakin kotona. On mulla sitten ongelmia kavereiden tai koulun kanssa niin häneltä löytyy aina aikaa.

Vapaa-ajallaan äiti tykkää kävellä ympäri asuntoa villasukat jalassa, hiukset ponnarilla. Hän on siis ihan tavallinen ihminen. Äiti on kova rokkaamaan, kun sopiva tilanne osuu kohdalle.

Hän osaa olla rauhallinen, rento ja rauhoittaa myös tarpeen vaatiessa kaikkia ympärillä.”

Janica Kilpi


"Eija osaa sanoa asiat suoraan ja ymmärtää paljon asioita ilman sanoja. Eijan kanssa ei tarvitse pelätä, että saisi pitkä listan ohjeita, miten elämässä kuuluu toimia (niitä ohjeitakin löytyy toki tarivttaessa).


Eija osaa kuunnella ja se on harvinainen taito tässä kiireisessä yhteiskunnassa. Eija ei mielistele tai sano asioita vain siksi, että jotain pitäisi sanoa. Hän osaa tiivistää yhteen lauseeseen sen, mihin moni kuluttaisi kokonaisen tunnin.


Ystävänä Eija on rehellinen, luotettava, empaattinen ja aito. Työyhteisössä Eija tsemppaa muita ja nostaa epäkohdat esille avoimesti ja rakentavasti."


Maria Vakkuri, ystävä, ent.kollega, kirjailija